graphic design | photography | webdesign

Over Grimnir

‘He wore a dark-blue mantle and called himself Grimnir, but said no more about himself, though he was questioned.’ *

Grimnir is een eenmanszaak gelegen in de prachtige stad Maastricht. Grimnir werd opgericht in 2009, met als hoofddoel het uitbreiden en verbeteren van vaardigheden op het gebied van de grafische vormgeving, fotografie en webdesign.

Grafische Vormgeving

Misschien bent u wel op zoek naar nieuwe visitekaartjes, brochures, posters, een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Grimnir kan u dan zeker van dienst zijn. Grimnir heeft de benodigde kennis en ervaring in huis om uw wensen en ideeën om te zetten in duidelijke en aantrekkelijke ontwerpen.  Het werk van Grimnir wordt dan ook gekenmerkt door kwaliteit en een oog voor detail.

Fotografie

Fotografie is meer dan het schieten van plaatjes. Het is een passie; een manier om van het gewone iets speciaals te maken. Grimnir laat uw producten, gebouwen of evenementen van hun mooiste kant zien, waarbij alle afbeeldingen aangeleverd zullen worden in ieder gewenst formaat, op CD of DVD. Desgewenst zal Grimnir er voor zorgen dat uw afbeeldingen geretoucheerd, onthoekt of op kleur gecorrigeerd worden. Maar ook andere fotobewerkingen kunnen door Grimnir uitgevoerd worden.

Webdesign

Een aantal jaar geleden kreeg Grimnir het verzoek om een HTML website te onderhouden. Vanaf dat moment heeft Grimnir meerdere websites ontworpen en gebouwd, met als doel om meer te leren over dit snel ontwikkelende medium. Ondanks dat het moeilijk is om de kennis en ervaring van de grote webdesign bedrijven bij te houden, heeft Grimnir zich meer en meer weten te ontwikkelen op het gebied van het ontwerpen en bouwen van websites. Op dit moment biedt Grimnir websites aan die gebouwd worden op basis van HTML, CSS, Joomla en WordPress.

Samengevat

Ondanks dat Grimnir een jong en klein bedrijf is, heeft het toch veel te bieden. Met kwaliteit en persoonlijke verbondenheid probeert Grimnir een goede relatie op te bouwen met zijn opdrachtgevers. Als u wilt weten wat Grimnir voor u of uw bedrijf kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op met Grimnir: info@grimnirdesign.nl.
* Quote uit: The Poetic Edda, door Henry Adams Bellows (1936)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s